Beach Party Himos

Kesän coolein Beach Party

Beach Party Himos

Tuo kaveriporukkasi pitämään hauskaa luonnon helmaan – siemaile drinkkiä vaikka kelluvasta flamingosta ja nauti lempiartistisi esiintymisestä järven rannalla. Käytössä myös Saunamaailma paljuineen ja poreammeineen. Illalla bileet jatkuvat Himos Areenalla.   

Beach Party Himoksella nautit yhdessäolosta ja huippuartisteista Suomen kauneimmassa suvessa. Ikäraja festivaalialueelle 18 vuotta. 

Esiintyjät ja ohjelma tarkentuvat kevään aikana. Live event pidättää oikeudet muutoksiin.

Kysy lisää ›

Saapuminen

Kun saavut tapahtuma-alueelle, löydät portilta rannekkeenvaihtopisteen. Näytä lippu joko tulostettuna tai sähköisenä esim. kännykästäsi.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeseen, oli kyseessä sitten yhden tai kahden päivän lippu. Rannekkeen kanssa pääsy alueelle ja alueen ulkopuolelle koko lipun voimassaolon ajan.

Taksipalvelu

Himoksen aluetaksi Myllymäki 0400 342 121
Keski-Suomen aluetaksi 0100 866 44

Alue

Bilealue on järven rannalla, josta löytyvät rantalava ja Saunamaailma. Saunamaailmasta löytyy kolme erilaista saunaa ja järvenrannasta hiekkapohjainen uimaranta sekä laituri.  Käytössä myös paljuja sekä poreallas. Ranta-alueella on 100 vesi-WC:tä juhlijoiden käytössä. Illalla bileet jatkuvat sisätiloissa Himos Areenalla.

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia Beach Party Himoksen markkinointikäyttöön.

Ikäraja ja anniskelu

Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa. Sekä rannalla että Himos Areenalla on tapahtuman puolesta anniskeluoikeudet.

Esteettömyys

Alueella on esteettömät tilat lukuun ottamatta aivan ranta-aluetta, jossa lavan edusta on nurmea. Lavalle näkee kuitenkin myös asfaltoiduista paikoista. Esteettömät WC:t rannan tuntumassa ja Areenalla.

Liikuntarajoitteisen henkilön avustaja pääsee alueelle ilmaiseksi. 

Kysy lisää ›

Majoitus

Tapahtuma-alueen läheisyydessä on erilaisia mökkejä, huviloita ja hotellimajoitusta. Lähellä myös caravan-alue.

Tarjouksena lukuisia erilaisia majoituksia – voit valita perusmökin tai jos haluat huvilan, jossa on poreallas ja muut herkut, niin sekin onnistuu.

Majoituksen varaus:

HimosLomat Oy, Himos keskusvaraamo 
020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

Majoituksen vastaanotto:

Himos Center
Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä

Vastaanotto avoinna:
pe klo 10 - 19 ja su klo 10 - 19 

Check-out-ajat:

Majoituksen luovutus sunnuntaina klo 12 mennessä.

Huom. Mikäli tiedät, että haluat ns. myöhäisen lähdön, ilmoita siitä mahdollisimman pian. Myöhäinen lähtö on sunnuntaina klo 18 mennessä ja maksaa 50 € tai 100 € majoituskohteesta riippuen. Myöhäistä lähtöä ei voi varata enää lähtöpäivänä, joten varaathan myöhäisen lähdön ajoissa! 

Ota yhteyttä ›

Ruoka & juoma

Tapahtuma-alueelta löydät Tupa kitchen & bar -ravintolan, jossa tarjolla maistuvaa ruokaa ja juomaa joka makuun. Aukioloajat ja kesän á la carte -lista julkaistaan kevään aikana.

Illalla Himos Areenalla palvelee anniskeluravintola.

Alueen välittömässä läheisyydessä myös grillivaunu ja muita ruokailumahdollisuuksia. Alueelta pääsee vapaasti poistumaan rannekkeen kanssa molempina bilepäivinä.

 

Löytötavarat

Tapahtuman päätyttyä HimosLomat Oy:n kautta vuokrattujen majoittujien mahdolliset löytötavarat toimitetaan Suomen löytötavarapalveluun: 0600 033 93 (1,98 €/min. + pvm)

Tapahtuman aikana alueen löytötavaroista voi kysyä infosta. Tapahtuman päätyttyä löytötavaroista voi tiedustella Suomen löytötavarapalvelusta:  0600 033 93 (1,98 €/min. + pvm)

Ota yhteyttä ›

Bändikilpailu

Haluaisitko ilmoittautua bändikisaan ja päästä esiintymään Himoksella? Kisan voittaja julkistetaan nettisivullamme kisan loputtua, minkä lisäksi ilmoitamme voittajalle myös henkilökohtaisesti.

Bändikisan säännöt:

  • Vain harrastelijabändeille
  • Max 30 osallistujaa
  • Lähetä linkki Youtube-videoon + pieni esittelyteksti bändistä:  nina@liveevent.fi  

Voittaja pääsee heittämään keikan Beach Party Himos -tapahtuman rantalavalle. Voittajalle kustannetaan järjestäjän puolelta liput tapahtumaan ja ruokailu sekä Himoksen puolesta majoitus. 

Live event pidättää oikeuden muutoksiin.

Kysy lisää ›

Turvallisuus + kielletyt esineet

Turvallisuus: Bilealueella on runsas määrä järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys.

Nesteet: Tapahtuma-alueella saa tuoda korkeintaan yhden 1,5 litran avaamattoman (ehjä sinetti) tai tyhjän pullon.

Kielletyt esineet: omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, aseet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakka), sateenvarjot sekä tuolit/istuimet.

Järjestelmäkamerat ja valokuvaaminen: Tuonti alueelle vain järjestäjien myöntämän kuvausluvan kanssa. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, mutta muista kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä. 

Tupakointi: Kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella tupakointi sallittua erikseen merkityillä tupakointialueilla.

 

Säävaraus

Pahimman sään yllättäessä meillä on käytössämme katettu alue ulkona rantalavalla. Pieni kesäsade ei kuitenkaan menoa haittaa – pukeuduthan sään mukaisesti ja ota myös uikkarit mukaan, sateella palju ja löylyt maistuvat tavallistakin paremmilta!

Kysy lisää ›

Osta liput

EARLY BIRD -LIPUT MYYNNISSÄ HINTAAN  64€ (2 PV)

Osta pe-la Early Bird -liput 30.4. mennessä! Sisältää koko viikonlopun esiintyjineen sekä pääsyn ranta-alueelle ja Saunamaailmaan. (Hintaan sisältyy alv 10%)

Rannekkeet: Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, oli kyseessä sitten yhden tai kahden päivän lippu. Rannekkeen kanssa pääsy alueelle ja alueen ulkopuolelle koko lipun voimassaolon ajan.

Esteettömyys: Alueella on esteettömät tilat lukuun ottamatta aivan ranta-aluetta, jossa lavan edusta on nurmea. Lavalle näkee kuitenkin myös asfaltoiduista paikoista. Esteettömät WC:t rannan tuntumassa ja Areenalla.

Seuraamme korona tilannetta jatkuvasti ja ilmoitamme mahdollisesta tapahtuman peruuntumisesta kaikille lipun ostaneille ja palautamme tarvittaessa lipun hinnan kokonaisuudessaan. 

Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

0400 479 456 Yhteystiedot